psycholoog tekenanalyse eco-therapy buiten natuur psychologische hulp groen

een verbinder,

open luisterend,

oprecht belangstellend

samen zoekend naar jouw herstel;

 

Dat ben ik.

mirjam van slooten

Over mij

mirjam van slooten

Na heel wat jaren werk- en levenservaring heb ik mij ontwikkeld tot iemand, die goed kan luisteren en kan meeleven. Door de Tekenanalyse ben ik in staat om onbewuste signalen op te merken, deze samen met jou te analyseren, zodat het proces van genezing weer verder kan stromen. Datgene wat het herstel belemmerde is open gekomen. Ik ben daarin zorgvuldig en betrouwbaar. 

Opgeleid als orthopedagoog heb ik ervaring opgedaan in de kinder,- en jeugdpsychiatrie en met kinderen met het syndroom van Down. Inmiddels ben ik 48 jaar en zijn mijn 4 kinderen al aardig zelfstandig. Het opvoeden van mijn kinderen en mijn eigen life-events hebben mij onder andere geleerd hoe belangrijk het is om te reflecteren. De weg, die ik zelf ben gegaan in het wederom in verbinding komen met mezelf en de ander, heeft mij veel inzicht gegeven. Door te leren om in het hier en nu te zijn en mij te verbinden met de natuur, kon ik mij weer verbinden met mijzelf en daardoor ook met de ander.  

 

 

Awake, O north wind! Awake, O south wind!

Breathe on my garden with your Spirit-Wind. Stir up the sweet spice of your life within me. Spare nothing as you make me your fruitful garden. Hold nothing back until I release your fragrance. Come walk with me! 

Song of Songs 4:16 TPT