DE  GROENE THERAPEUT 

Therapie

 

In elke levensfase staan we weer voor nieuwe uitdagingen. De balans kan zomaar verstoord worden door de geboorte van een kind, het verlies van een geliefde of door het aangaan van een nieuwe relatie. Hoe je dacht te zijn, ben je niet meer en opeens ben je weer zoekend naar wie je bent in relatie tot de ander. In deze persoonlijke therapie onderzoek je niet alleen jouw eigen innerlijke binnenwereld, maar ook hoe deze zich zo heeft ontwikkeld in jouw huidige context en in jouw verleden. Als therapeut Tekenanalyse, orthopedagoog en IV-Therapeut (i.o.) werk ik vanuit verschillende stromingen en kijken we samen naar wat op dat moment helpend is voor jou. Dit kan zijn lichaamsgericht, contextueel, systemisch of psycho-dynamisch. Als Therapeut Interactionele vormgeving, een vorm van Integratieve psychotherapie, begeleiden we mensen in het weder regie krijgen over hun eigen leven. 

 

Niet alleen praten, maar ook ervaren, zien en voelen. In deze ervaringsgerichte therapie kunnen we werken met beeldmateriaal, tekeningen, foto's, spelfiguren, lichaamsgerichte oefeningen, zandspel of Voice Dialoge, Focussing en oefeningen vanuit de Gestalt therapie.

Een verbinder,

open luisterend,

oprecht belangstellend,

samen zoeken naar jouw herstel.......

Ontdekken, onderzoeken, leren en integreren op een veilige manier.  In een vertrouwde relatie kunnen wij op avontuur gaan. Door mijn jarenlange werk,- en levenservaring heb ik mij ontwikkeld tot iemand, die goed kan luisteren en kan meeleven. Ik ben in staat om de onbewuste signalen op te merken, deze te benoemen, zodat jij het kan integreren. 

Ik ben zorgvuldig en betrouwbaar in het kwetsbare. 

Diploma's:

- Interactionele Vormgeving (Integratieve Therapie) i.o., post HBO, Antwerpen, 2022 - nu

- Analytische Tekentherapie, post-academische opleiding, Heemstede, 2018-2022

- Pedagogische wetenschappen Orthopedagogiek -Jeugdhulpverlening, UvA, 1994-2000

- MIkojel Kreatieve Therapie, propedeuse, Amersfoort, 1993-1994

 

Tarieven:

- Individuele sessie van 45 minuten:    90 euro

- Ambulante sessie op aanvraag 

  Gedeeltelijke vergoeding vaak mogelijk vanuit de aanvullende verzekering voor complementaire zorg. 

 

- Cursus, totaalprijs opgebouwd uit het aantal avonden maal 40 euro incl. 

Klachten en geschillen: 

Als therapeut ben ik aangesloten bij SCAG. Wanneer u klachten heeft, dan hoor ik dat natuurlijk eerst graag persoonlijk. Komen we er samen niet uit, dan kunt u zich eerst richten tot de beroepsvereniging Tekentaal en in het uiterste geval neemt u contact op met SCAG.

Als professional ben ik wetterlijk verplicht mij te houden aan de Meldcode.

Hierin zal ik transparant handelen. Voor meer informatie zie:

Wil je met mij praten? of meer informatie?

Naam *
E-mail *
Adres *

Adres:

Wethouder in 't veldstraat 129

1107AZ Amsterdam